Close

40 Dagen Bloggen

Ik vertelde het hier reeds dat ik een ‘volgeling’ ben van Kathleen. Wel, mevrouw Verbeelding opperde in ons Meststoffen voor jouw Blog-groepje nog eens een ideetje… Of we tijdens de vastenperiode niets met dat bloggen konden doen? (Zoals je ook 40 Dagen zonder Vlees hebt)

Al snel sprongen heel wat enthousiastelingen mee op de kar. 40 Dagen Bloggen, dat leek wel iets. Met een aantal tips voor onderwerpen kant en klaar aangeboden. Zo gezegd zo gedaan, het brainstormen werd in actie omgezet en Kathleen plaatste hierrond een blogpost. Ga gerust eens kijken mocht je interesse hebben om alsnog mee te doen. Je krijgt ook een handige blogkalender en een aantal pagina’s vol met leuke blogonderwerpen doorgemaild.

Of ik écht dagelijks ga bloggen, dat betwijfel ik. Ik ben niet in die mate een schrijfwonder dat ik heel lyrisch over een paar kousen kan gaan vertellen en ik heb ook geen 40 kledingstukken achter de hand die ik hier snel even kan showen. Maar ik ga van deze uitdaging wel gebruik maken om jullie af en toe een blik achter de schermen geven ten huize Flaflinko. Kwaliteit voor kwantiteit, weet u wel.

Wie neemt er nog deel aan een of andere ‘challenge’ tijdens de Vasten? Zijn er dingen die jullie altijd al wilden weten over de Flaflinko’s? Vraag gerust en misschien beantwoord ik je vraag wel in een blogpost!

7 thoughts on “40 Dagen Bloggen

  1. Leuk dat je mee doet! Het lijkt me leuk om een kijkje achter de schermen te krijgen. Heel veel succes met deze grote uitdaging!

Bedankt voor je bezoekje! Thank you for your visit!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: