Close

Twinning met Mitch & spiegeleitjes

For English, scroll down

Mijn zonen zijn dol op spiegeleitjes, in ’t weekend wordt dat hier ook frequent eens klaargemaakt. Toen illustrator Eva Mouton & Bambiblauw deze stof lanceerden was ik dan ook snel fan. Maar ik had heb al zoveel stof en bleef de aankoop wat uitstellen. Toen ze vorige maand aan 50% korting te verkrijgen waren bij Bambiblauw twijfelde ik geen seconde voor ik ze in mijn mandje klikte. Mijn jongens kunnen nog wel een aantal sweaters gebruiken en dus nam ik opnieuw het patroon van de de Mitch Sweater dat ik onlangs ook al gebruikte voor deze en deze trui. In mijn hoofd zag ik de combi met zwart-wit gestreepte boordstof zitten. Dat is na uitvoering iets minder ideaal gebleken. Geduld en nauwkeurigheid om de strepen perfect te krijgen mochten niet baten, het resultaat van die boorden is niet zoals ik het had willen doen. Maarrrrr… tenzij je je daarop kapot zit te staren valt dat toch niet echt op, dus ik laat het zo. Beide zonen zijn supersupersupersupersupersuperblij (zoals Noah het zei) met hun trui vol spiegelei!

My sons are both very fond of sunny side up eggs, so I often make them in the weekends.  When I saw this fabric (from Bambiblauw & Eva Mouton) on sale last month, I had to buy it! Noah and Bas really needed some more sweaters, so I went with the Mitch Sweater pattern again (I already used it here and here). I thought this fabric would match great with a black and white striped contrast fabric. After finishing it didn’t turn out how I imagined (I do love the combination of both fabrics, but it wasn’t easy to get the stripes aligned), despite my efforts to be very meticulous. But in the end, nobody else is really bothered with it, so why should I. Bas & Noah are really happy with their sweaters and that’s what matters! 

Sweaterstof: Bambiblauw
Boordstof: lamimas


(Stoffen in: 22; Stoffen uit: 18; Gekocht en verwerkt: 5)

7 thoughts on “Twinning met Mitch & spiegeleitjes

  1. Keitof! En da’s toch echt iets hè, als je zelf naait, dat je dan alles graag zo ‘juist’ hebt. Jouw strepen zitten superrecht van hieruit gezien, hoor ☺ En je vorige Mitch, zonder driehoekske, die zou ik zo in de winkel kopen!

Bedankt voor je bezoekje! Thank you for your visit!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: