Close

Sprookjesprinses anno 2016

Ik ben fan van Lil Luxe Collection. De mooiste (meisjes)patronen ontstaan daar aan het brein van de ontwerpsters. Toen de Swansea Top & Dress gereleased werden was ik er als de kippen bij om het aan te kopen (Het stond echt nog maar net online en hop, ik klikte het in mijn mandje). Een romantisch jurkje als dit, verdiende een romantisch stofje. Dit stofje vond ik bij Bellelien. Het stofje Yinghua Cherrylight van Art Gallery is perfect hiervoor. (De groene versie ligt overigens ook in mijn kast)

Het patroon en de stof lagen al een tijdje geknipt, maar er kwamen allerlei projectjes tussen. Toen ik gisteren met een vriendin een ‘naaidate’ had, kwam het er eindelijk van om eraan te beginnen. Vanmorgen kon ik er met de knoopsgaten en knopen de laatste hand aan leggen en van zodra Lara uit bed was, kon ze haar nieuwe jurkje passen. (Dat ze vervolgens niet meer wou uitdoen, wat had je verwacht?)

Voor de foto’s wou ze een strik in haar haar, net als Sneeuwwitje.


De details aan kraag en mouwen zijn werkelijk geweldig. Al had ik mijn bovenste knoopje net iets hoger mogen zetten, zodat het kraagje dat eigenlijk rechtop hoort te staan niet plat valt. Ik ga het (als ze het wil uitdoen) even understitchen denk ik, om dit euvel te verhelpen.

Ik koos voor de ‘Accordeon’-afwerking aan de mouw.

Hier ziet u het kraagje een beetje rechtgestreken. Veel beter!

 

10 thoughts on “Sprookjesprinses anno 2016

Bedankt voor je bezoekje! Thank you for your visit!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: