Close

Over een Mitch Sweater, de ‘muilentrekker’ des huizes en omkoperij

For English, scroll down

Huh? Muilentrekker?! Wie?

Ja, klopt… Die… Onze jongste is by far degene die met zijn façade de meeste mensen aan het lachen krijgt. (Of smelten, dat ook.)

Om hem op de foto te krijgen (en liefst zo stilstaand mogelijk) moest ik een stukje cake bovenhalen. (Voor degene die Bas’ voedingsallergieënproblematiek volgen, dit is glutenvrije/koemelkvrije/… cake) De niet zo flatterende foto’s zult u er even bij moeten nemen, al hebben ze volgens mij best wel hun charmes.

Ik maakte voor Bas met enkele stofjes uit mijn voorraad ook een Mitch Sweater. Het roeste stofje en tricotje van lillestof komen van Cas&Nina. Ze lagen al een hele tijd te wachten om verwerkt te worden, maar pas nu kwam dat ervan.

Ik paste het patroon na de ervaring met de vorige Mitch Sweater een beetje aan. Daar vond ik de nek immers iets te wijd uitvallen. Ik maakte de nekboord dan ook dubbel zo breed, gezien dit een echte winterse trui is mag hij een beetje een hoger kraagje hebben. Het grijze stofje was ook veel te dun, dus voerde ik het lijfje met dezelfde roeste stof als die van de mouwen. Dat geeft het truitje een beetje een ‘bomber-effect’. Ik vind dat bést schattig!

Enneuh… Stilstaan lukte ondanks de cake nog steeds niet! What was I thinking!?

I made a second Mitch Sweater with some fabrics out of my stash that I bought at Cas&Nina. Because I lined the bodice of the sweater, it has a ‘bomberjacket’-effect which I like very much. It’s the ideal sweater for winter here in Belgium. Warm & cosy! I tried to get Bas to stand still while I was taking some pictures by giving him a piece of cake. It didn’t help though, what was I thinking? What do you think about the combination of fabrics? Do they match? I wasn’t sure at first, but it turned out alright I think.

En, wat vinden jullie van de combinatie van stoffen? Toen ik ze bij elkaar zag liggen dacht ik dat dit wel een mooie combinatie kon zijn, maar ’t was een gok. Nu lijk ik het wel oké te vinden, maar het kan zijn dat ik ook compleet geen smaak heb natuurlijk. Ik hoor het graag!


(Stoffen in: 19; Stoffen uit: 10; Gekocht en verwerkt: 1)

 

1 thought on “Over een Mitch Sweater, de ‘muilentrekker’ des huizes en omkoperij

Bedankt voor je bezoekje! Thank you for your visit!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: