Close

Getest: de Saumur dress van Lil Luxe Collection

 

Ik nam me voor om iets te doen met de bergen patronen die ik hier (al dan niet virtueel) reeds verzamelde. Wanneer ik zo’n leuk patroon zie verschijnen, heb ik nogal vaak de neiging om dat te kopen. Zo verzamel je er wel een hoop en eigenlijk grijp ik vaak terug naar een aantal succesnummertjes (dat had je vast nog niet door na die -tig Tinny’s) die hier toch al geknipt liggen. Om mijn grenzen te verleggen dus deze ‘Getest’-rubriek en een poging om elke maand een nieuw patroontje uit te proberen. (Let op: poging, geen garantie)

Ik begin mijn rubriekje met de Saumur Dress van Lil Luxe Collection.
Ik ontdekte de patroontjes van Lil Luxe collection afgelopen zomer. Ik maakte reeds de Swallowtail Dress (x2) en de Swansea Dress. Ook bij het lanceren van de Saumur dress ging ik overstag.

Het assembleren van deze Saumur ging grotendeels zeer vlot, al zal ik voor de toekomst toch een aantal werkpuntjes meenemen zijnde het anders assembleren van de linten (zo fijne linten keren is niet aangenaam, waardoor ik uiteindelijk kant en klaar lintjes uit mijn voorraad nam) en de voering aan de mouwen.

Eigenlijk ben ik stiekem ook niet helemaal weg van de combinatie die ik maakte, ’t gaf niet het wauw-effect waarop ik hoopte, maar kom, Lara wou het jurkje al meteen aan naar school, zij was er dus zeer blij mee.

De stofjes kocht ik trouwens in uitverkoop bij Think Marie.

Vergeet trouwens de Give Away niet. Die loopt nog tot zondag!

4 thoughts on “Getest: de Saumur dress van Lil Luxe Collection

  1. Als zij er tevreden mee is, is dat toch het mooiste compliment dat je kan krijgen? 🙂 Lijkt me wel een jurkje waar je veel tijd in moet steken, nee?

    1. Dat viel echt goed mee eigenlijk! Het is geen basistinny natuurlijk, maar heb er zeker geen uren meer aan gezeten.

Bedankt voor je bezoekje! Thank you for your visit!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: