Close

Flaflinko geeft weg! 

Ik beken… Ik ben een hamsteraar. Naast stofjes heb ik met mijn naaihobby ook een verslaving voor leuke speldenkussens ontwikkeld. Als ik ergens een leuk exemplaar zie, kriebelt het om het te kopen. Gelukkig wint mijn verstand meestal. Soms echter kan ik het niet laten.

Het stoffenwinkeltje Stof&Co  bij mij in de straat verkoopt geweldige zelfgemaakte vilten speldenkussens in de vorm van egeltjes, cactussen en sanseveria’s. Verliefd ben ik erop en ik heb dan ook van elks een exemplaar in mijn bezit. Ze zijn al heel decoratief op zich, dus ik zet ze graag op mijn naaitafel.

Wat echter ook onmisbaar is voor mij is een magnetisch speldenkussen. Ik weet niet hoe dat bij u gaat,  maar hier belanden tijdens het naaien al eens verdwaalde speldjes op de grond. In plaats van die van tussen de voegen van mijn vloer te zitten peuteren,  ga ik er snel over met mijn magneet. Echt een gemak. Ik moet u niet vertellen  dat het hier ook al een extra zegen is gebleken met kleine kindertjes in huis die graag al eens een potje met speldjes omstoten. Met een magnetisch speldenkussen is dit echt in no time opgelost. Ik had een gewoon blauwe magneet van prym  gekocht een hele tijd terug,  maar deze eindejaarsperiode zag ik bij Den Depot prachtige speldenmagneten passeren in zilver,  goud en brons. Ik gunde mezelf uiteraard dit extra cadeautje onder de kerstboom.

Gul als ik ben wil *ahum* wil ik graag mijn voorliefde delen met jullie. Ik geef dan ook de 2 onderstaande speldenkussens weg aan 2 volgers van deze blog.

Wat moet u hiervoor doen?  Keisimpel,  laat een reactie na onder dit bericht met welk speldenkussen je graag wil winnen. Mensen die dit delen op instagram met de hashtag #flaflinkogeeftweg krijgen een extra kans,  laat dan ook wel even je instagramaccount weten in je reactie.

Noot: deze giveaway is uitsluitend voor mensen binnen België. (omwille van de verzending )
Ik laat een onschuldige kinderhand op zondag 15 januari 2 winnaars kiezen.

Veel succes!

42 thoughts on “Flaflinko geeft weg! 

 1. O zo een magnetisch heb ik nog niet en lijkt me inderdaad hadig met een peuter in huis. Mooi mooi. Succes met je blog in nieuw kleedje ook!

 2. Ik doe graag mee voor de cactus en omdat ik al een magnetisch heb 😉 maar ik ken dat. Ik heb volgens mij zo een voorliefde voor lintjes. Ik ruimde van de week de kast op en daar zaten me er toch een hoop in 😉

 3. De meeste van mijn speldjes pin ik meteen terug vast in een diy speldenkussentje dat met een elastiek rond mijn naaimachine zit… maar voor de verdwaalde naaldjes onderbreek ik altijd even mijn naaiwerk: vooral onze jongste durft al eens onder de tafel kruipen als ik aan het stikken ben (want ooh mama, dieje pedaal is toch zoiets tof, kzal is helpen stikken se) en dan is elke verdwaalde naald al gevaarlijk.

  Zodus… ik waag mijn kansje voor het magnetisch speldenkussen

 4. Super! Ze zijn beide leuk… ik zou ook niet kunnen kiezen. Voor mij mag het gerust een verrassing zijn. ?

 5. Oh hoe moet je daar nu uit kunnen kiezen! Ik vind ze beide heel mooi. Omwille van de praktische redenen die jij omschreef zou ik dan misschien best de magnetische kiezen. Super leuke giveaway zeg!

 6. Herkenbaar, je kan niet geloven hoeveel keer ik op mijn knieën speldjes heb zitten prutsen vat usenet de voegen van onze betonvloer. Zo een magnetisch speldenkussen lijkt mij dan ook de hemel op aarde. 🙂

 7. Hahaha, ik kreeg een bedankingscadeau en was plots de trotse bezitter van warempel TWEE zo’n zalige cactussen. Zo’n magneet kocht ik me ook, maar in combinatie met mijn neurotische zelf is dat niet zo’n match eigenlijk…
  –schaterlach; ik leerde mijn kinderen om rondslingerende speldjes keurig op te rapen en in het kussen te duwen.–

 8. Cactus, cactus, cactus! Ik laat mijn speldjes nogal makkelijk op de grond vallen, als ik ze moet oprapen van de tafel… Ik ding dus heel graag mee naar die decoratieve cactus van jou! 🙂

 9. Ik maakte me een speldenkussentje dat met een elastiek rond mijn naaimachine vasthangt. Elke speldrik ik meteen daar weer in… maar af en toe valt er toch eentje op de grond. En dan ist meteen speuren naar die naald want onze jongste kruipt nogal graag onder tafel om te helpen stikken (lees: maar mama, die pedaal is zo interessàant, ik zal eens helpen duwen)… naalden en baby’s = gevaarlijke combi ?

  Ik waag mijn kans dus voor het magnetische speldenkussen!

 10. Ik vind dat een zalige uitvinding en ik heb er nog geen. Ik behelp me met een klein magneetje van de kids, maar zo’n echt groot exemplaar zie ik wel zitten!

 11. Ik heb het wel in cactussen gezien tegenwoordig, dus waag ik graag mijn kans voor het cactusspeldenkussen!
  Mijn instagram is noor.raats

 12. Ik zou beter ook eens een voorliefde voor speldenkussens ontwikkelen, ik bewaar ze nog altijd in hun oorspronkelijke doosje dat af en toe eens omvalt met alle problemen van dien ;-). Ik denk dus dat het magnetische het meest praktisch zal zijn voor mij om mijn speldjes bij te houden, ik doe dus graag mee

 13. Ik heb geen speldenkussen of een magneet *oeps* Ik steek ze steeds terug in het potje maar op de grond vallen ze ook wel eens. Mss is de magneet dan net iets handiger 😉

 14. Mijn magneetkussen is onlangs in verschillende stukken gevallen, dus voorlopig moet ik het stellen met een magneet in een kringlooppotje. Dus ja, die magneet zie ik wel zitten, al vind ik de cactus geweldig schattig.

Bedankt voor je bezoekje! Thank you for your visit!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: