Close

Cosmo dress n°4 in Cotton + steel and Atelier Brunette

Dat ik u vandaag mijn 4de Cosmo dress toon. Jaja, u hoort het goed, nog eentje. Nummer 4 al, want zo snel zijn we dat patroontje niet beu! (Kijk hier voor de eerste, de tweede en de derde)

Today I present you my fourth Cosmo dress. Yes, number 4. I’m not tired of the Cosmo dress pattern at all! (Check number one, number two and number three)

Deze diashow vereist JavaScript.

Ik dook opnieuw in mijn eigenste stoffenvoorraad en diepte verschillende combinaties op, waaruit Lara haar favoriete combinatie koos. Een compromis dat zowel deze moeder als Lara blij maakt. Het stofje met ooievaars is er eentje van Cotton + steel dat ik een tijd geleden kocht bij Atelier ’t Leerke. Het zwarte stofje is een klassieker van Atelier Brunette.

I picked a few fabrics from my stash from which Lara chose her favorite combination. The stork fabric is from Cotton + Steel, the black origami bird fabric is from Atelier Brunette.

Dit keer ging ik opnieuw voor de driekwartmouw, met het oog op de zomer die op z’n einde loopt. Lara heeft al voldoende zomerse jurkjes!

I decided to sew another Cosmo dress with three quarter sleeves. Lara has enough summer dresses already, so this one will be perfect when fall kicks in.

En? Welke van mijn 4 Cosmo dresses is jouw favoriet? Ik hoor het graag!

I’d love to hear which one of my 4 Cosmo dresses is your favorite!

Follow

13 thoughts on “Cosmo dress n°4 in Cotton + steel and Atelier Brunette

    1. Ja, ik ben ook tevreden 😀 Ik moet zeggen dat ik initieel niet zo wild was van de combinatie als ik het had verwacht, maar op het moment dat ze het aanhad, viel het allemaal op z’n plaats! 😀

  1. schoontje weer! T is zo leuk om te zien hoe iedereen zijn eigen combinaties maakt en dat maakt het echt uniek. prachtig kleedje!

  2. Een hele mooie, als ik moet kiezen dan kies ik die met de strepen/print erover, maar dat zal van dag tot dag verschillen dus morgen kies ik waarschijnlijk een andere 😉

Bedankt voor je bezoekje! Thank you for your visit!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: